2020. március 25., szerda

Ének


Kedves Tanítványaim!


A múlt órán összefoglaltuk Bartók Béla második legismertebb színpadi művét, A fából faragott királyfit egy kvíz segítségével. Ezzel befejeztük Bartók Béla életét és munkásságát. A második félév elején már egyik óránkon írtunk Bartók Béla életéről és munkásságáról. Mindenkit megkérek, hogy keresse ki füzetéből az akkor leírtakat, és így összegezzük a Bartók Béláról való tanultakat. Egyszer mindenki olvassa el végig a Bartók Béláról szóló életrajzi dolgokat, és nézze át az összes, a már idáig tanult műveit.


Ha ezzel elkészültél, nincs más dolgod, mint hogy megnyisd ezt a Word dokumentumot, oldd meg a feladatokat, és a géppel írott válaszaidat küldd nekem vissza a tanulo9876@gmail.com e-mail címemre.


Word dokumentum linkje:                    

Zenefelismerés Bartók Béla műveiből:



Befejezésül pedig tettem be ide négy zene-felismerési feladatot Bartók Béla műveiből, ezekkel már találkoztatok az elmúlt óráink során. A már megosztott Word dokumentum legvégén hagytam ki négy vonalat, arra írjátok le a jó megoldásokat. Ha elkészültek az összefoglaló válaszok, és a legvégén a zenehallgatási feladat is, akkor küldjétek el nekem névvel ellátva az e-mail címemre.


Mindenkinek jó munkát kívánok!












Üdv, Mariann néni


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése